Μενού
γλυφαδα αθηνα - Brasil Suites

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Brasil Suites Hotel, βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο, δύο τετράγωνα από το κέντρο της Γλυφάδας, μία από τις πιο γνωστές παραθαλάσσιες περιοχές νότια της Αθήνας όπου θα βρείτε «gourmet» εστιατόρια, καφέ και ένα από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης.

Το ξενοδοχείο απέχει 25 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας (Ακρόπολη & Πλάκα), 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», 25 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά, 10 λεπτά από το γνωστό γήπεδο Γκολφ και σε κοντινή απόσταση από τις ηλιόλουστες παραλίες τις Γλυφάδας.

Αποστάσεις από το Brasil Suites

Το ξενοδοχείο απέχει 25 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας (Ακρόπολη & Πλάκα), 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», 10 λεπτά από το γνωστό γήπεδο Γκολφ και σε κοντινή απόσταση από τις ηλιόλουστες παραλίες τις Γλυφάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δραστηριότητες

Εμπειρίες που θα κάνουν τη διαμονή σας στην Αθήνα ακόμα πιο ξεχωριστή. Γεμίστε δημιουργικά τον χρόνο σας. Σας προτείνουμε και οργανώνουμε εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους με γκρουπ ή ατομικά εάν επιθυμείτε ένα πιο προσωπικό πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και