Μενού
suites hotel athens - Brasil Suites

Ανακαλύψτε την Αθήνα την άνοιξη

Η άνοιξη ξεκίνησε επίσημα πριν από δύο ημέρες κάνοντας τα πάντα να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα. Η ανθισμένη φύση και το ιδανικό σκηνικό του καιρού καθιστούν την εποχή ιδανική για να σχεδιάσετε τις διακοπές σας. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε μια πόλη, ειδικά μία όπως η Αθήνα, είναι με το να χαθείτε στους δρόμους της και να περπατήσετε στα στενά της. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός είναι ιδανικός για περιπάτους στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ή για βόλτες στα νοτιότερα μέρη της πόλης δίπλα στη θάλασσα. Η μέρα μεγαλώνει και ο κόσμος απολαμβάνει τις βόλτες με φόντο τον ηλιόλουστο ουρανό.

Το Μοναστηράκι και η Πλάκα είναι από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στην Αθήνα. Τα ανοιχτά μνημεία και αξιοθέατα της πόλης φαίνονται ακόμα πιο σαγηνευτικά αυτή την εποχή. Ανεβείτε στο λόφο της Ακρόπολης ή στο λόφο του Λυκαβηττού για να απολαύσετε πανοραμική θέα σε ολόκληρη την πόλη. Η περιοχή Αναφιώτικα στην Πλάκα είναι ιδανική για περιπάτους και θα σας δώσει την αίσθηση ότι είστε σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον Εθνικό Κήπο, ο οποίος προβάλλει μερικά από τα πιο σπάνια είδη φυτών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αθήνα προσφέρει επίσης πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Επιπλέον, πολλές συναυλίες φιλοξενούνται σε αυλές και ανοιχτές υπαίθρους σε όλη την πόλη. Όταν σκεφτόμαστε την Ελλάδα, σκεφτόμαστε το απέραντο γαλάζιο των θαλασσών μας και τις αμέτρητες παραλίες. Μην εκπλαγείτε εάν δείτε τους ανθρώπους να κολυμπούν από τόσο νωρίς. Η θερμοκρασία στην Ελλάδα είναι ιδανική και ο καιρός αρκετά ζεστός ειδικά τον Μάιο.

Το ξενοδοχείο Brasil βρίσκεται στα νότια μέρη της Αθήνας, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση σε όμορφες μαρίνες και παραθαλάσσια πεζοδρόμια καθώς και πολλές παραλίες, αξιοθέατα και μοντέρνα εστιατόρια. Αυτή η εποχή είναι ιδανική για να εξερευνήσετε την Αθήνα, αλλά αν το μόνο που θέλετε είναι να ξεκουραστείτε, τότε προτιμήστε το. Το ξενοδοχείο μας προσφέρει δωμάτια με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα κάνουν την διαμονή σας ακόμα πιο άνετη. Επιπλέον, ο χώρος της πισίνας είναι ιδανικός για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια ήρεμη μέρα ή βράδυ.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και