Μενού
suites hotel athens - Brasil Suites

Μία ημέρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα…

Ξεκινώντας από το Φάληρο και καταλήγοντας στο ακρωτήρι του Σουνίου, τα νότια προάστια της Αθήνας προσφέρουν ένα μοναδικό παραθαλάσσιο θέρετρο λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, εύκολα προσβάσιμο με λεωφορείο ή αυτοκίνητο. Η εκτενής αθηναϊκή ακτογραμμή ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά της με πράσινα γαλάζια νερά, μαρίνες, οργανωμένες παραλίες, ξενοδοχεία πέντε αστέρων, όμορφα café-bars και γκουρμέ εστιατόρια, καθώς και πολλές δραστηριότητες και μέρη για εξερεύνηση.

Ξεκινήστε την ημέρα σας νωρίς, με μία βόλτα στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης για περπάτημα δίπλα στη θάλασσα. Απολαύστε τον πρωινό σας καφέ, με θέα το απέραντο γαλάζιο και τα εντυπωσιακά ιστιοπλοϊκά και γιοτ. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου δεν θέλετε να χάσετε μια βουτιά σε μια από τις πολυάριθμες και καλά οργανωμένες κοντινές παραλίες. Από την παραλία Αστήρ, μια από τις καλύτερες ιδιωτικές παραλίες της Αττικής, μόλις 30′ από το κέντρο της Αθήνας έως τη μεγάλη παραλία της Εδέμ, αμέσως μετά τον Φλοίσβο υπάρχουν πολλές επιλογές και δραστηριότητες για να απολαύσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την κοσμοπολίτικη περιοχή της Γλυφάδας, γύρω από το ξενοδοχείο Brasil suites, η οποία προσφέρει καταστήματα πολυτελείας και μπουτίκ καθώς και πολλά εστιατόρια, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το γεύμα σας. Αν έχετε χρόνο και σας αρέσει το γκολφ, κάντε σίγουρα στάση στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας, το σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Συνεχίζοντας νοτιότερα, ακριβώς απέναντι από την παραλία της Βουλιαγμένης, είναι η είσοδος της λίμνης Βουλιαγμένης. Σε ένα τοπίο άπειρης φυσικής ομορφιάς, οι ιαματικές πηγές της λίμνης και το θαλασσινό νερό έχουν αποδείξει ότι έχουν θεραπευτικά χαρακτηριστικά. Μην χάσετε την εμπειρία ενός φυσικού σπα.
Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική στάση είναι αυτή στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ένα από τα πιο δημοφιλή μνημεία της Ελλάδας. Η τέλεια στιγμή να τον επισκεφτείτε είναι κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.
Στο τέλος μιας κουραστική ημέρας το μόνο πράγμα που θα θελήσετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το δείπνο σας ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Η Γλυφάδα και η Βούλα είναι δύο από τα πιο πολυσύχναστα προάστια της Αθήνας, ειδικά τη νύχτα, με μοντέρνα εστιατόρια και διάφορα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Διαφορετικά, αν προτιμάτε την ηρεμία του ξενοδοχείου, το Brasil suites είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Απολαύστε βραζιλιάνικες και διεθνείς γεύσεις στο Brasil Café & restaurant και συνεχίστε με ένα ποτό δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου μας.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, η Αθηναϊκή Ριβιέρα σίγουρα θα σας δώσει πολλές επιλογές και μέρη για να ανακαλύψετε. Είναι ένας “must” προορισμός στην Αθήνα και το ξενοδοχείο Brasil θα είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για τις εξορμήσεις σας.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και