Μενού
suites hotel athens - Brasil Suites

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2017

Η Αθήνα πάντα αναφέρεται ως λίκνο του δυτικού πολιτισμού και γενέτειρα της δημοκρατίας. Είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε η Ολυμπιακή Ιδέα και οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες έλαβαν χώρα το 1896.

Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το μύθο, ο Φειδιππίδης, ένας αγγελιοφόρος στην αρχαία Ελλάδα, έτρεξε την ίδια διαδρομή, κατά τη μάχη του Μαραθώνα, για να ενημερώσει τους Αθηναίους ότι έχουν κερδίσει. Από τότε, αυτή η ίδια διαδρομή έχει καλυφθεί από πολλούς αθλητές και ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο. Η γραμμή τερματισμού βρίσκεται στο υπέροχο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και όλοι οι συμμετέχοντες που έχουν κατά καιρούς λάβει μέρος ισχυρίζονται ότι είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Ο φετινός Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου. Είτε συμμετέχετε είτε όχι, η Αθήνα είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ξενοδοχείο Brasil Suites σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Δεν είναι ποτέ αργά να κλείσετε τη διαμονή σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον τόπο που γέννησε τον δυτικό πολιτισμό.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και